Det gäller att ta vara på varma och soliga dagar

Tänk att det kom ännu en solig och varm, ja man har ju inte precis blivit bortskämda med sommarvärmen. På dagen kom det ibland mörka moln men inget regn, och hade något på 22 grader. Vi åt lunchen ute på gården, det kom stunder när det var nästan för varmt. 🙂 Nej, man får inte klaga på vädret, utan nu gäller att ta vara på varma och soliga dagar. 🙂

Det blev program både på måndag och tisdag, i morgon ska jag med en vän till stan på kaffe, sen på tisdag bjöd en annan vän mig hem till sig. Bara trevligt att få träffa sina vänner tycker jag. Hoppsan, nu kom det tre tidningar i min postlåda, helt konstigt om man frågar mig. På eftermiddagen hann personalen hjälpa mig med att binda fast några pelargoner med ett band och pinne, så att blomman inte ska gå av ju större den blir och får mera tyngd.

Sen på kvällen var vi på en kvällspromenad, det är skönt att få vara ute när det är fint och härligt väder. Just då är jag en utemänniska.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.