Oj vad fint väder det blev

När jag satt och åt frukost var det mulet och senare började det att regna, men det kom sakta liksom ett trägårdsregn. Ja men det var ganska mysigt att vara ute på terrassen och höra regnet smattra mot taket.

Ungefär mitt på dagen började molntäcket spricka upp och solen började att skina, varmt blev det också sådär kring 22 grader. Vi gjorde med grannarna och personalen en promenad, som var riktigt skönt. Oj vad fint väder det blev, jag satt en hel del på eftermiddag på min terrass och njöt av den härliga värmen o. blommorna.

Ikväll fick jag gå i bastu, personalen frågade om jag ville gå. Och jag sade varför inte, med tanke på att det var lite personalbrist här ikväll, men det gick bra.  Det var skönt med bastuvärmen. 🙂 Så det var en bra lördagskväll som jag hade.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.