Trevlig teaterkväll

Här har det varit lite växlande molnighet och soligt o. varmt, omkring 21, 22 grader. Satt ganska mycket ute på terrassen och njöt av vädret, härligt att få ha terrassdörren öppen och jag får gå en lämplig promenad när jag går ut och in.

Vi var 7 stycken, bland annat några personal härifrån boendet som for ikväll på teater, åkte med en Inva-Taxi, jag tog med elrullstolen. Teaterföreställningen var på Cikuriamuseets  gård, kom så pass i god tid att vi hann ta en titt in i muséet. Det var intressant att se gamla bilder och maskiner, enda som jag själv  tyckte att det var lite för mörkt att kunna läsa texterna under bilderna. Det var ju lite synd, annars hade jag gärna läst om historiken.

Teaterstycket hette ”Som askan i vinden.”(Kuin tuhka tuuleen på finska) Det var en rolig och lätt komedi,som hade lite engelsk humor. På pausen tänkte jag äta en grillkorv, väntade tills det blev min tur att få hjälp men så var det slut på korven. 🙂 Nöjde mig sen med en tripp.Jag tyckte om teatern och hade en trevlig kväll. Någon gång är det roligt att kunna göra lite extra, nu var det dessutom Pietarsaaren Näyttämö som bjöd oss gratis på teater. Själv tycker jag när  det en gång ordnas något program, så gäller det att fara med. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.