Hittade höstgödsel till pelargonerna

Glömde att skriva om att en av personalen, hade tagit med sin Golden Retriever valp hit till boendet idag. Aah, den var så gullig, jag blir svag för hundvalpar. Vi gjorde en promenad med den lilla söta hunden, det var ganska varmt o. tryckande luft även om det var lite mulet. Men ibland tittade solen fram, det var kring 20 grader.

Nu ikväll hittade jag höstgödsel till pelargonerna. ROS&PELARGONGÖDSEL NUTRIFORTE 900 g, som förbättrar övervintringen. Tänkte prova på höstgödningen och beställde från Centtilä, jag är ju en sån som vill prova på allt möjligt för blommorna.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.