Tänk att kunna ha terrassdörren öppen

Igår var jag med grannarna på en liten sångstund med Eskoos präst. Det var riktigt trevligt, vi var på den dagliga  verksamhetens sida. Efter lunchen gick jag ut med en personal och en av grannarna på en promenad, det var ganska mulet väder även om solen försökte skina ibland.

På eftermiddagen kom mor efter mig, jag fick vara en stund hos mor och far innan vi for till min brors villa. Det var roligt att få se alla igen, och det var en trevlig kväll som vi hade tillsammans. Vi hade kräftor som förrätt, sen blev det rökt lax. Nu fick jag smaka på lax med parmesanost som var riktigt gott. Jag sov inatt hos mor och far.

I morse var det en härlig solsken, men sen blev det lite mulet igen. Det är så pass varmt, att jag har terrassdörren öppen, inte många gånger i sommar som man har kunnat ha det. Härligt!! 🙂 Ja jag kom hem till boendet så att jag åt lunchen här.

Kram 🙂 ’

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.