Känns bra

Jag brukar se lite hur personalen har tid, sen om de hinner hjälpa med saker som jag vill göra.  Annars kan jag nog vänta och ingenting är på minuten. Idag hann handledaren hjälpa med både att sätta mera jord åt två av pelargonerna, som jordklumpen av plantan stack lite upp och samtidigt blev blomman stadigare. och sen hann vi plocka bort de torra blommorna. Det känns bra att hinna göra det som man har tänkt. Måste nog medge att jag är lite noggrann med att välja vem jag fråga av, så på den fronten är jag ”kräsen” av mig. Nejmen, med tiden har jag lärt mig med vem jag samarbetar bättre med.

Ikväll var jag med grannarna och såg på en ritad Robin Hood film. Den var riktigt bra, och det är roligt när vi har en större TV på den dagliga verksamheten så vi var där och såg filmen. Kul att hitta på något annat på kvällarna, bra att ha barnasinnet kvar. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.