Vemodigt, hemma igen

Igår åt vi årets första kräftor,passar bra när vi med mor och far tycker om kräftor. 🙂

22.7.2017 Kräftorna var goda. 🙂

Idag medan vi höll på att packa kändes det vemodigt för mig att fara bort från villan, men känslorna höll jag för mig själv. Det soliga och vackra vädret gjorde det ännu svårare att åka. Jag sade väl ett par gånger högt: ”Tiden på villan gick för fort.”

Min kusin kom och sade hej innan vi startade hemfärden. Ungefär kvart före två började vi köra, vädret var bra och ibland kom det några regndroppar. Det var ganska mycket bilar som kom emot och skulle söderut. Vi stannade så mycket och köpte en smörgås att jag fick äta i bilen, en sådan paus blev det.

Lite efter åtta var jag hemma på boendet igen, det känns nog ganska bra. Personalen lagade kvällsmål åt mig i stugköket, grannarna kom och pratade. Sen packade vi upp mina pelargoner och ställde dom på terrassbordet, och gjorde mina kvällsbestyr. Såg att några ÖT tidningar låg på bordet, bra att de hade börjat komma till mig i alla fall. Tänkte betala några räkningar, men såg sen att mina bankkoder hade blivit gamla.

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.