Lugn och bra dag

När jag var klar med morgonbestyren, packade vi med personalen upp mina saker ur väskorna. Det har varit lite konstig väder, mulet men ganska varmt och ibland är det som om solen skulle vilja skina. Far kom hit till mig, och hade med sig den andra vita pelargonen som hade vuxit och blivit stor, jag blev riktigt glad. 🙂

Sen tittade vi på bankkoderna, åh, jag hade läst en siffra fel och kom nu genast in på nätbanken.

Idag har jag varit på två promenader med mina grannar, bara att på den ena hade jag lite ström elrullstolen så det gick lite sakta. Laddade stolen i mellan och då var det bara att köra på igen. 🙂

Satt ännu vid kvällsmålsbordet kom en vän och hälsade på oss alla här på boendet. Det var så roligt att träffas  igen. Ja jag har haft en lugn och bra dag som gick fort. I morgon ska vi till min brors villa, härligt att få se hans familj.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.