Har hela tiden något på gång

Efter att jag hade skrivit gårdagens bloggginlägg, kände  jag mig så glad över nyheten om rampen och ville dela min glädje så jag ringde till en vän. Sådanaa gånger känns det hääligt att ha vänner. Ja sen tog det en stund, innan jag började fundera om man borde skriva och fråga ÖT, ifall någon var iintresseaad att skriva om hur rampen kom till Fiika cafe. Då sskrev jjag till en tidningsmänniska som hat tidigare intervjuat mig.

Det har varit lite växlande molnighet och sol idag., lite konstig vind som svänger sig vid jämna mellan rum. Vi var med vänner och hälsade på hos grannen, och det var trevligt. Känns bra om det iinte rregnar när man har gäster och gör små promenader. .)

Det kom ett svar från tidniingen att man ville skriva, frågade om jag hade passliigt idag eller i mmorgon, Blev tvungen att svara att jag är på villlan ii södra finlad och kommer hem på söndgkvälll. Det blev att jag skrev mina kontaktuppgiffter, sen får man se när ntervjun bli av. Ja jag har hela tiden något på gång, även om jag har semester. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.