Se nu tittar solen fram 

Det var en trevlig kväll igår vi hade med min kusins familj. Hamburgarna blev jättegoda, biffarna lagades av ekologiskt maletkött, och en massa god fyllning som sattes i mellan bröden. Ännu på kvällen skrev jag ett mail till boendets föreståndare, att jag kommer hem nästa veckas söndag eller måndag. Samtidigt bad jag att personalen skulle beställa matvanor åt mig.
Här vaknade vi till en regnig morgon. Föreståndaren lovade föra meddelandet vidare, sen frågade hon mig om jag var intresserad av att gå på teater den 28.7. Svarade att det var jag. Nu ville ÖT veta när tidningen uteblev, och att man hade meddelat till förra helgens utdelning. Skrev att det kunde jag tyvärr inte säga.

På hemvägen från butiken, fick vi  hämta hästgödsel från en vän som lades sen i komposten. Se nu tittar solen fram bland molnen. Vi väntar på våra vänner som ska komma.

Kram  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.