En regndag

Här är det mulet och regnigt, krking 14, 15 grader- Vi hann få sittdynorna under tak iinnan de blev så vgta, hade glömt bort igår att ta dynprna i skydd. JA regnet kom lte forrtare än väntat.

Ja det blev visst en regndag, ibland funderar jag på hurudan sommar vi har i år. Trots att det regnade var jag en stund på terrassen och sett på  pelargonerna. Vi ska och hälsa på vänner ikväll.

Fick veta att min tidnng som assstentenen skulle få under semestern, har fått eendast några tdningar.. Jag skrev ett meddelande  till boendet och bad attnpersonalen skulle kolla min postlåda, men inga tidningar fanbs där. Nu skkrev jag tlll ÖT, får se vad de säger.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.