Tänk att vädret klarnade upp

Morgonen var grå och mulen, ett fint duggregn kom ner. Det kändes lite trtåkigt när våra vänner skulle komma till oss på besök, så visst var det att man hoppas på vackert väder när man får gäster.Nu önskade att väderleksprognosen höll att det skulle bli solgt och klart till eftermiddagen.

En stund efter att gästerna hade kommit, började molntäcket att spricka upp o. det blev soligt och vackert så tänk att vädret klarnade upp. Det var trevligt att träffa våra vänner. Vi åt inne, men efterrätten kunde vi sitta ute o. äta i solen. 🙂

Hela kvällen var det sol och uppehåll som kändes skönt, dessuom var det härlligt vamt också. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.