De första egna potatis

Vad härligt det var i morse  att gå ut på terrassen och ta en kopp kaffe i solen. Luften kändes så varm och skön. ja så ska en sommar vara, att man  kan gå ut i pyjjamas. 🙂

Vi var med mor lite nyfika på om det fanns potatis i landet, potatisblasten ser inte direkt speciellt vackra ut i år. Det var ganka många potatis som togs upp coh det kom små o. gullliga potatisar, sen märktes det att något djur hade varit och bökat i potatislandet.

Det är nog något speciellt när man får äta de första egna potatis, som är nyss  uppttagna från landet. Åh, vad gott det kan smakia med smör eller sill eller både och. Sitta på terrassen och äta i den sköna sommarvärmn, kan man ha det bättre:? 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.