Så gick solen bakom molnen

Ja idag har det varit faktiskt somrigt väder med solsken, och temperturen steg upp till 23 grader i skuggan. Vi var med mina föräldrar på Puujävidagar i Karislojo. Där var bland annat sommartorg och loppis, iblland var det musik som spelades i bakgrunden. Det kom några vinster på lotterna som vi köpte, en vinst var ett ämbare Vi hittade en Jeans kjol åt mig på loppiset.

Vi körde sen till Sammatti för att köpa fisk. Sen grillades fisken och det blev gott. Efter maten så gick solen bakom molnen, fast nu verkar solen skina igen. 🙂 Tror att jag ska passa på att gå ut och njuta av det härliga vädret.. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.