Sol och regn

Det var inte så uppmuntrande att vakna till ett +12 gradigt juli morgon. Efter frukstenn kom grannen med sina gäseter för att se på vår trädgård. Solen har skinit korta stunder och ibland har det kommit litte regn, ja dett verkar vara sommarens melodi.

På  vägen till Sammmatti steg temperaturen upp till 16, 17 gradderr, tja just då sken soken. Mor och jag var till frissan och klippte oss. Det kändes skönt att få kortare hår, pannluggen hade hunnit bli lång,. Medan mttt hårr klippts var mor och handlade mat, sen satt jag och väntad tills mrors hår var fäärdg klippt. Under tiden läste jag lite dagstidningar på mobilen.

Jag ställer en fråga. Hur får ,man temperaturen att stiga i en Biolan värmekompost? Vi har lagt blland annat gräs, hett vatten, urin och kaffe, men får temperatuen bara upp tlll 30 grader.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.