”I vanliga fall ”

I morse när jag låg ännu i  sängen så  frågade jag om solen  sken, men det var si och så . Flera morgnar har det varit +16 grader, Nu idag har man sett lite mer av solen trots av växlande molnighet, luftvärmen var inte mycket att hurra för. Börjar bli trött att höra på när det sägs:”I vanliga fall,” brukar det vara x grader varmare vid denna tidpunkt.

Vi kunde ändå sitta ute och äta på terrassen. Nu kom jag fram till att jag orkar inte bråka med paddan trots mina försök, efter semestern blir det kanske att skaffa en ny som har egen Sim-kort.Jag vill inte sätta tid på något som jag inte fixar. Ikväll var vi lite ute och jobbade i trädgården.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.