Firar namnsdagen Maria

Jag brukar fira namnsdagen Maria,, dels för att  det är ett namn som går i vårt skläkt efter min gammel mromor och så vet jag inte av någon dag när Susie firas. I morse fick jag en tröja av mor, sen fck jag ju klockan till namnsdagen.

Det har varit växlande molnighett och ibland lite sol. Vi var med mor och far till Sammatti på Sampofest som ordnas till minnet av Elias Lönnrot. Ifjol skrev jag att backen var svår och ojämn för att kommas upp med rullstol, men i år hade  man jämna ut backen och lagt sand så det var mycket lättare att komma fram. Programmet var helt okej, även om fetstalet var lie långt och  udraget. Sen var det ett ungdoms musikband som spelade rikttig bra.

Sen här hemma bjöd vi min moster och hennes man på lite jordgubbar, för attt fira min namnsdag. Själv vill jag gratulera alla som heter Maria. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.