Välkomnar juli

Nu när jag skulle redigera förra inlägget, eftersom jag bloggade från mobilen igår och ibland behövs det en del korrigeringar. Då märkte jag att det var bara en del av innehllet som hade publceras, men som tur så hittade jag det fullständiga versionen,. Är ledsen för de eller er skull som inte kunde läsa hela inlägget, men nu borde allt vara som det ska vara..

Henkilön Susie Maria Stenberg kuva.
Det här minnet kom upp på facebook, för fyra år sen och då hade vi fått egnaa jordgubbar. I år välkomnar vi juli med mulet och smått kyligt väder, och vinden har äntligen lugnat sig. Än så länge kan man bara drömma om att få egna jordgubbar ssm håller på att blommar. Tänk hur det kan variera från år till  år.
Jag tycker att hostan har försvunnit nästan helt, och det känns härligt när det int blev något värre, tog nog medicin ännu i morse.
Önskar er en skön kväll. Kram 🙂
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.