En dag i Salo

Det somriga vädret med sol och värme fortatte, kändes lite synd att åka in till Salo när det var så vackert. Gräsklipparen togs på släpkärtran och flrdes på service, medan vi var och hälsade på min mors kusin.

Vi var på en konstutställning i Veturitalli. När vi kom till muséet och skulle komma innanför dörren där det var ett litet tröskel, ja, då kom personalen ut och satte en ramp för att kunna komma med rullstolen. Måste säga att jag har aldrig upplevt sådant service. Utställningen hette Spets är pop, där var tavlor bland annat av; Edelfelt och Shjerfbeck. Det var nog fina tavlor,och vad skickliga de var att måla spets, temat vat lite förknippa med Fiinlands 100 ås Självständighet.

Sen blev vi bjudna på en god lunch. Efteråt gick vi en stund på torget.  På hemvägen hämade  vi gräsklipparen- Ikväll var det en kraftig vind hät hos oss.

Kram  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.