Auktion och roligt att se på gamla filmer

Det kändes härligt när solen sken och det var växöande molnighet o. lite varmare i luften. Vi for till Kariislojo för att vara med på en auktion. Stället där aktionen hölls på var ett trä hus med trappor, jag gick uppför trapprna coch rullstoln bars sedan in åt mig. Där såldes det allt  möjlgt, och det va en intrssant stämning när folk ropade olika priser för sakerna. Till vår famllj kom det bland annat två fina mattor.

Sen kom vi hem och lagade mat. Nu va det så pass varmt att man kynde sitta ute och äta på terrassen. Efter naten såg vi på gamla filmer som filmaades när jag var barn. Det var roligt att se på från när man var liten. Dagen avslutatdes med en skön bastu.

Det har hunnit bli en ny dag medan jag bloggade. Nu säger jag kram och god natt.  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.