Liten paus

Det har varit ganska kyligt och blåsigt väder trots att solen har skinit och ibland lite regn, igår kväll var det riktigt kallt. Våra gäster har kommit, själv förstår jag tyska men pratr inte,nja kanske några enstaka ord och talar hellre egelska. Ja det fungerar lika bra det också.

Besökte idag både Sammatti och Karislojo, föör att se vad deras sommartorg hade bjuda på såhär på Midsommarftpn. 🙂 Vi åt lxsoppa till lunch, nu är det en liten paus förrän det blir kaffe- Själv tänkte jag hoppa över Midssommarbastun, för att det inte blir för komplicerat med främmande människor.

Kvällen firar vi hos min moster och äter gott, sen ska brasan tändas på. Och dit kommer vår andra villagranne. Ni ska ha en skön Midsmmar. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.