Lagat i ordning och glad Midsommar

Det var härlig att vakna här på villan. Lite kylig dag var det uag, fast ett tag sken solen okså, en regnskur kom det på eftermiddgen . Bra att der finns kläder för alla slags väder, för vi var ute i trädgården och lagade  i ordning. Placerade bland annat blommorna som kom med så de fick komma på sin plats.

Vii ska få  tyska gäster idag /det hinner nog bli midnatt innan har bloggat färdigt) som kommer att fira Midsomaren med oss. Ikväll fick jag min bärbara dator koppkad i mitt rum, annars har jag bloggat från moilen.

Nu ifall jag inte hinner skriva innan hekgen, vill jag önska er e Gkad Midsomrar!

Kram och god natt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.