Packat för villalivet

I morse kom man efter mina föräldras  vardagsrumsmöbler som ska kläs om med nytt tyg.Våra gäster for med tåget efter frukosten. Vädret var lite kyligare trots att solen sken. Sen började vi packa för villalivet, alltså för fem veckor, som är en hel del som ska tas med.

Nu har jag glömt bort att berätta, att mor tog ju hästsko pelargonplantan hem till sig, det fick komma till ett rum där inte störs av ifall den ej skulle börja växa. Hör och häpnad plantan måtte vara av den sega sorten, den har till och med börjat växa. 🙂 Bestämde idag också att fuxhiorna skulle planteras här i blombänken, tja de såg inte speciellt vackra ut. Tyckte själv att jag var ganska förnuftig, ja, jag får ju ta med mig en pelargon i alla fall. På dagen hade jag lite huvudvärk som gick om med medicin, tror att jag reagerar med huvudet ifall det blir lite stress och nu när semestern började idag. Och nu mår jag riktigt bra.

Här är bilden som jag fick klart för en vecka sen. Ni ser ju hur små figurer det var att måla, jag kunde inte göra det i långa stunder. Av färgerna att bedöma blev det en sirkus häst. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.