Blev så glad

Här har det varit växlande molnighet och sol, varmt i solen men det var nog ingen luftvärme och kyligt i skuggan. Har varit på en fin konfirmation i Pedersöre kyrka, satt i min rullstol där vid gången, kyrkan var ganska full av människor. Det var många konfirmander som blev konfirmerade.

När vi var på att gå hem, kom det  en främmande människa på kyrkogården och frågade: ”Hej är det du som är Susie? Du har en fin blogg. Det var bra om rampen till Fiika Cafe.” Jag tackade och sade att det var på gång. Blev så glad över att få höra att folk tycker om bloggen.

Sen for vi till min brors för att fira konfirmanden. Vi blev bjudna på god mat, kaffe och kaka. Det var bra att man kunde sitta och äta ute i trädgården. Det var mycket trevligt. Här hemma hos mor och far, började vi fundera på att varför måste vi köra ner till villan i morgon, och bestämde oss för att köra ner på tisdag. Då blir det mera tid för att packa, och man behöver inte stressa.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.