Bara njutit

Idag har jag bara njutit. Det har varit soligt och varmt, senare blev det mulet och lite svalare. Vi träffade av och an min assistent, det var roligt att träffas ännu en gång före sommaren.

På eftermiddagen var jag med mina faddrar på vänskapsmatch mellan JARO och Norrköping JARO spelade bra idag trots att de förlorade med 0 – 1, man skulle hoppas på att laget börjar spela i serien. Hemmalaget hade flera målchanser och hörnsparkar, men bollen ville inte fara in i mål.

Ikväll har vi fått släktingar hit till oss från södra finland, som ska vara på min brors dotters konfirmation i morgon. Trevligt att få träffa släkten här uppe i Jakobstad. Så det har varit att vi har ätit gott och pratat med varann.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.