Nu blir det semester

Det har varit soligt och varmt, på eftermiddagen blev det lite molnigt. Sista arbetsdagen före semester är det en speciell känsla, som om man skulle sväva i luften och vet inte riktigt hur man ska vara. En underbar känsla var också när jag fick lämna ett rent skrivbord och fara på välbehövligt ledighet, och sen att få fira det med kaffe och wienerbröd.

Efter jobbet kom mor, packade mina saker för semester, i morse hade jag själv packat toalettsaker. Det blev så att jag tar själv en pelargon till villan, sen förde vi en med en annan blomkruka till min assistent, och den tredje pelargonen får stanna här hemma hos mina föräldrar. Fuxhsiorna vet jag inte ännu vart de hamnar. Men alla saker såsom Vippariskjuts, skötseln av fiskarna och blommorna är ordnat. Känns så skönt att kunna lämna allt och fara bort för ett tag. 🙂

Nu blir det semester. Ikväll har vi bastu, det blir skönt att bada 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.