Tänker positivt

Själv är jag en människa som vill se från det positiva i gott som allt. Jag tycker att det var ett bra besked om dörröppnaren och rampen till Fiika Cafe. Åsikter kan och får vara många, det säger jag inte att är fel. Har märkt att människor kan höra negativt i ett ord, som i detta fall var det ”staden” och då får tanken en negativ klang. Jag vet själv att en del förhandlingar med staden kan vara lite  besvärliga och drar ut på tiden. I det här fallet tänker jag positivt, och suddar ut negativa tankar eller åsikter.

Tycker lite synd om de som inte kan se vad jag har fått till stånd, eller delar glädjen med mig. ”Du gjorde det!” Tur att jag har de som finns nära mig och gör det. Jag säger inte att alla borde ha samma åsikter och tankar som mig, ibland blir man förvånad hur vi tänker olika. Själv har jag valt den positiva vägen.

På eftermiddagen var det soligt och varmt, kring 20 grader och ingen vind som kändes lite ovanligt. Jag hade min sista fysioterapi före semestern, och det blir skönt att få ha lite ledigt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.