Snabbis före sängen, planeringen av rampen och dörren

Medan jag bloggar en snabbis-inlägg före sängen, såhär mitt på midnatten. Anledningen att det blev sent var att jag hade laddat upp en videosnutt om hur jag öppnar dörren till terrassen, allt lyckades utom bilden kom inte med. Vet inte hur länge jag satt och försökte, men ni kan kika in här. 

Dagen började med ett stugmöte som vi med grannarna och personalen inte har haft på flera månader eller sen i vintras. Det pratades bland annat om sommaren. Och om hur allt har fungerat här på boendet.

Vi har haft en solig och varm dag. Av min nyfikenhet ville jag veta hur planeringen av rampen o. dörren framskrider, då skrev jag till Fiika Cafe. :

Fiika Cafe”Hej Susie. Det är på gång. Vi har installerat en dörröppnare redan som borde fungera eller så blir den kopplad inom närmaste dagarna. Sedan för vi diskussioner med staden och hur man skulle göra med rampen. Det är på stadens gågata så vi måste få godkännande och lov av dem. Det är inte helt lätt att få en lösning som är både snygg, fungerande och passar alla människor. Ett förslag är att man skulle ha en bredare tarppsten som skulle möjliggöra att man kommer med rullstol från sidan och svänger in genom dörren. Ett annat alternativ är att man har en löstagbar ramp som man sätter dit vid behov. Hälsn R.”

Svarade att det låter jättebra. 🙂

På eftermiddagen hjälpte assistenten mig att svänga posten till villan  min semester. Har redan börjat plocka ihop lite saker som ska med till villan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.