En annorlunda kväll

Efter gårdagens regn kom solen fram och sken hela dagen, det blåste ganska mycket på dagen och ännu början av kvällen. Rätt varmt har det varit idag. Det var en riktig bra arbetsdag och lagom mycket med jobb.

Hade tänkt fara ikväll till örtagården, men det blev lite problem med transporten. Och sen när transporten kunde ha blivit ordnad så var det lite sent, jag skulle ha hunnit vara bara någon timme där på plats, själv tyckte jag att det var lika bra och stå över. Ja det blev en annorlunda kväll än vad jag hade tänkt mig, tar nya tag efter min semester och far till örtagården. Nu kände jag mig nöjd med att vara ute på terrassen. 🙂

Istället fick jag gå ut på gården och äta grillkorv som personalen hade grillat till kvällsmål, så det var inte alls tokigt. Det var trevligt att sitta ute och äta en vacker sommarkväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.