Nedräkningen till semestern har börjat

Här var en ganska solig morgon, under dagen blev det dock mulet och regnigt. Varmt var det ändå, sådär kring 15,16 grader, fast vid simhallen visade temperaturen på 19. Ibland är det svårt att veta exakta grader.

Det blev visst en längre åktur med Vippari i morse, innan jag kom till jobbet, satt i bilen kanske nästan en halv timme. Hade en ganska lugn arbetsdag. En manlig sommarvikarie från hemvården kom med lunchen idag.  Det var kanske några små missförstånd i början, men sen gick det nog bra. Nedräkningen till semestern har börjat, och nu är det bara fyra dagar kvar. Jag känner att lite semester kommer och göra gott, paus från jobb och alla terapier.

I simhallen var det mycket med barn, så där var det ganska mycket ljud. Vattenterapi gick bra, jag kunde till och med gå bakåt i vattnet.

När jag var hemma, gick jag ut på terrassen och såg på blommorna. Då fick jag se lite mera grönt på hästsko pelargonplantan, inte mycket men något i alla fall. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.