Ah sköna söndag

Det har varit mulet och lite regnigt idag. Mor körde far till Bennäs, som skulle ta tåget till Helsingfors. Innan jag klädde på mig, provade jag de nya kläderna som passade just precis. Jag tog mig tid för att måla bilden klar i målarboken, tyvärr så hann jag inte ta något foto av den, fick lite annat att göra.

Sen for vi lite ut och köra. Först var vi till Prismas trädgårds avdelning, köpte några blomplantor Vi for med mor sen till min brors villa, där blev vi bjudna på kaffe. Det var trevligt att sitta och prata en stund.

Mor körde hem mig.  Här hemma såg de nya plantorna ut att inte må så bra, tror nog att jag får slänga bort dom. Det var lite som jag misstänkte, men jag gav ju  hästsko pelargonplantan en chans. Alltid känns det tråkigt när man inte lyckas med någon blomma, men kanske jag köper någon ny i Karislojo. Ja det var ah sköna söndag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.