Lite shopping

I solen var det ganska varmt men i skuggan var  det lite kyligt, ett tag var det kring 13 grader. Sedan blåste det lite Jag var med mor en sväng till stan, måste säga att vårt lilla centrum är just nu inte så rullstlsvänlig. Man lagar upp torget, gatorna är ojämna, och det gäller att se upp så man inte fastnar med rullstolen i någon grop.

Vi gick in till Cubus, och just då råkade min assistent vara på jobb där. Ja jag hittade lite kläder så det blev lite shopping, kläderna ska jag prova här hemma.

Hann vara en stund hemma och åt, innan det bkev att gå på fotbollsmatch mellan JARO och AC OULU. Idag spelade JARO bättre, kom från underläger 0 – 1 upp till 1 – 1.   AC OULU gjorde ett mål på straffspark. Matchen blev oavgjort, det kändes  lite som en seger. Senare ikväll var jag i bastu som kändes skönt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.