Sommaren, planta och reklamation

I morse hade personalen med sig en sommarvikarie och såg på hur mina morgonrutiner går till. Det gick nog bra. Å vilken härlig värme det var strax från morgonen och soligt, på dagen var det över 20 grader. Skönt att fara utan jacka till jobbet, och nu går det att säga sommaren är har.

Ibland förundras man hur krångligt det är att hämta ut ett paket. Jag hade  skrivit en fullmakt som mobilmeddelande till personalens telefon, gav sen med mitt ID-kort och trodde att det skulle gå bra. Men nej, handledaren fick komma tillbaka hit till boendet, sen skrev vi en fullmakt pappret, för att det skulle vara i pappersformat. Till sist lyckades handledaren få ut paketet.

Det var spännande att öppna. Måste säga att jag hade väntat mig en stor pelargonplanta, men istället var de tre färgerna i enskilda krukor.

Ja vad ska man säga? Enligt mig så är det under all kritik. Klippte bort det allra mörkaste, tänkte kanske ge dom en chans, annars slänger jag bort de. Sen måste jag väl plantera om, de var ändå hårda.

Sedan påstås det att Bakker.com ger en fem års garanti för sina produkter. Jag skrev genast en reklamation

 

”Hej, Jag tänkte göra en reklamation, plantan var nog  under all kritik. De var till största delen bruna

Varför gör ni reklam för  5 års garanti, ifall det inte stämmer.

Jag kommer inte att aceptera något annat än en ny planta.   Trodde att ni var ett bra företag med gott rykte och tar hand om sina kunder; men ni ger en annan bild, även om jag bor i ett annat land. Helst inte långa leveranstider
Mvh Susie Stenberg ”
Ikväll eller igår (strax efter midnatt) var jag på fotbollsmatch, JARO mot Uleåborgs OPS. Tyvärr kom det en förlust med 3 – 2, trots att JARO ledde till en början med två mål. Det känns inte bra när hemmalaget går neråt i serietabellen.
Kram och godnatt
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.