Hårt mot hårt

Gårdagens friska luft gjorde att jag sov natten bra, vaknade någon minut innan personalen kom och hjälpte mig. Klev ur sängen och fick börja äta morgonmål, det gjorde  inget även om handledaren kom lite tidigare. Sen hann vi gå lite ut på terrassen och se på blommorna. Å vilken värme det redan halvniotiden, då var det redan 16,17 grader och på dagen blev det upp till 23,24 när solen lyste.

På fysioterapin blev det töjningar och rotationer. Jag var lite öm under den högra foten, som kommer av när jag går och spänner tårna i skorna, så min fysioterapeut massagerade fötterna. Nu åt jag lite tidigare när jag skulle fara på ett barnkalas i Larsmo, det var min väninnas pojke som fyllde sju år. Assistenten kom så att vi hann plantera mina pelargon plantor, ja jag ger dom en chans, nu fick dom bättre blomjord så får vi se. Taxin kom och hämtade oss, längs dagen blev det lite mulet väder.

När vi kom fram blev vi mötta av två glada pojkar, o vad roligt det var att se min väninnas familj igen. 🙂 Jag hade utan att veta köpt lego som födelsedagsbarnet tycker om, och det var roligt när det var något som var omtyckt. Plötsligt  började det blåsa att vi gick in för stund och det blev kyligt. Sen blev det lite bättre och man kunde sitta därute och äta kalasmaten. Trevligt att se vänner och bekanta där på kalaset.

Här hemma såg jag att Bakker.com hade svarat på reklamationen. Nu skulle de skicka reklamationen vidare till ekonomiavdelningen och ber att sätta pengarna in på mitt kort. Sedan påpekade de att de inte har leveranser till Finland. Nu tänkte jag sätta hårt mot hårt och skrev såhär:

”Hej,

Pengarna vill jag inte ha. Är det här er uppfattning om bra kundservice, och bara för att jag bor i Finland, så kan ni ej ge på garanti. Ni borde vara måna om era kunder. Det var ett under att jag fick plantan hit. Jag är inte nöjd med lösningen, ni får nog fundera ut en annan. Ifall ni är ett bra företag skulle ni komma på något bättre ersättning. Bland annat gjorde ni fel redan när ni lät mig betala. Frågan är inte bara om vart ni eller hur ni levererar, utan också om rättvisan som jag är ute efter. Er förklaring nöjer jag inte med, och  en sådan pelargon har jag inte sett på andra ställen. Ber er nu att tänka efter och på kundservicen.
Mvh, Susie Stenberg”
Ja jag orkar nog kämpa så länge det behövs. Frågan blir hur länge de orkar höra på mig. 🙂
 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.