Äntligen kom värmen

Redan från morgonen var det varmare jämfört med alla tidigare morgnar. Solen sken och det blev upp till 15, 17 grader, ja äntligen kom värmen!!! 🙂 Det var en bra dag på jobbet, jag hann laga två dagars arbete och kände mig riktigt nöjd. 🙂

Det blev en skön kväll i örtagården. Där såddes det bland annat dill, sallad olika blommor i köksträdgården. Inte så farligt med myggor var det ännu, fast jag hade nog satt myggmedel innan vi for iväg. 🙂

Jag fick ett meddelande från PostNord att paketet var i Åbo, och borde komma fram i morgon.  🙂 Måste bara se hur det går att ordnat med hämtningen, för att jag vill få paketet så fort som möjligt. Det låter kanske lite löjligt men nu vill jag inte lämna paketet alltför länge, dessutom vill jag öppna det så fort jag bara kan. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.