Hur blir jag som kund nöjd?

Dagen började med solsken, till eftermiddagen blev det mulet och lite regn. Jag hade ledigt och var på dagliga verksamheten tills det blev dags att fara på vattenterapi. Satt en stund och målade i målarboken som jag hade tagit med mig. Jag skrev till PostNord.Sverige på facebook, förklarade att jag hade ett paket, som jag önskade att få levererad till Finland och skulle vara tacksam. Och att det var en levande växt som jag väntade på. Det tog inte länge innan de skrev åt mig. Man berättade att paketet blev sorterad i Sverige idag, därefter skulle gå mot Finland. De rekommenderade mig att avvakta lite. Då blev jag lite lugnare.

Några sommarvikarie började idag, en av dom var med oss ikväll. Tja, det är ännu lite svårt att säga, men säkert ska det nog gå bra. Jag fick ett mail av Bakker.com. Där skrev de att vid returneringen av produkten blir det en reklamation och pengarna skulle återbetalas tillbaka till mitt kort. Innan dess fanns det inget att göra, och en ny planta kunde de tyvärr inte. Sen skrev jag ett svar.

”Hej, Jag ska se i hurudant skick plantan är  i  när jag får . Förstår nog era regler men när betalningen en gång fungerade och hade väntat mig bättrekundservce. Tyvärr kan jag inte acceptera detta, pengarna gör detsamma, men ni får nog skicka en ny planta. Ni får hitta en bättre lösning att jag som kund ska bli nöjd, även om jag bor utanför Sveriges gränser. Det här är enligt mig inte bra service. Hälsningar Susie Stenberg ”
Nej, jag kommer inte att ge mig så lätt. Jag ska kämpa till det sista, de kommer nog att märka det lovar jag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.