Bättre väder och fotboll

Nu idag har det varit bättre och lite varmare väder, sådär kring +10 , 11 grader med växlande molnighet och lite solsken. Pelargoner och fuchsia plantorna lyftes ut på terrassen, det var knappt någon vind alls. Det kändes härligt att äntligen var det bättre väder.

Under dagen har mina tankar gått till Terrorattacken i London som hände sent igår kväll, och människorna som miste sina anhöriga. Känns obegripligt att ett land har drabbats tre terrordåd inom tre månader, och det har gått knappt två veckor mellan de två sista. Världen har blivit ond och otrygg, man får vara tacksam för att få bo i ett tryggt land än så länge. De här tråkiga världshändelserna kommer närmare oss, men vi får inte låta rädslan stanna upp våra liv utan försöka leva och gå vidare. Vi ska vara rädda och ta hand om varandra.

På eftermiddagen var jag med mina gudföräldrar på fotbollsmatch mellan Jaro och Valkeakoskis Haka. Ja man hoppades på en vinst. Trots att  hemmalagets fina  pressning som  till sist gav en två måls ledning, man trodde att nu gick det o. andas ut, och hoppades på att Jaro skulle orka hålla det till matchens slut. Det blev nästan för spännande, men motståndarna fick två mål varav den andra var straffspark. Inga ord gick att beskriva känslan som kom efter Hakas andra mål, och det var snopet att komma hem från matchen.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.