Små funderingar

Det var lite bättre och lugnare väder, trots att solen sken så orkade temperaturen stiga bara upp till 8, 9 värmegrader. I morse ringade jag mor och gratulerade på hennes dag, men nu är de med far på villan så jag ger presenten åt henne lite senare.

Visst känns det lite tråkigt när pelargonplantan inte ännu har kommit, och det har blivit strul med leveransen. Jag tänker inte bli och grubbla på saken, hoppas bara att det hittas  en bra lösning. Ändå kunde jag inte låta bli att surfa på nätet och läsa om pelargoner, om jag ska vara riktig ärlig googlade jag i flera timmar. Låter lite fånigt men sant. Ja jag har ju tre fina pelargoner,ändå har jag längtan efter en till, och hur det kommer att lösa sig med plantan så det vet ingen.

Det var små funderingar såhär  på lördags kvällen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.