Hur svårt kan det vara?

Ja då kom stunden när PostNord uppdaterade att paketet kan bli fem dagar försenad, och försändelsen var ännu i Veddesta liksom den var för två dagar sedan och beräknad leverans dag var nu 7.6. Då tänkte jag för mig själv. ”Hur svårt kan det vara<?” Jag tog och skickade ett mail till PostNord.se:s kundservice, tänkte om jag får betjäning på mitt modersmål och så är paketet där. Lade sade samma meddelande som till den finska sidan, men nu satte jag att jag börjar bli orolig för växtens tillstånd eftersom det har varit så länge på väg..

Skrev sen även till Bakker.com. Först förundrade jag mig över att betalningen fungerade trots att de inte levererar till Finland. Berättade min åsikt om att de borde ha ett bättre samarbete med Postnord. Ifall jag får en planta som skulle vara oduglig på grund av den långa leveransen, vill jag att de ser till att jag får en ny Hästsko Pelargon Antik.Pengarna har de ju fått.

Det känns ju tråkigt att det inte fungerar som jag hade förväntat mig, men jag kan inte låta saken vara. Pengarna togs emot men ingenting har jag fått. Men jag kan ju med det här att kämpa för det ska bli rättvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.