Alltså vilket samarbete?

Nu om man skulle se på vädret, när solen skiner och nordlig vind blåser och det är bara 7,8 värmegrader, då tror man ej att det är den första juni. Jag hade en lugn dag på jobbet, det pratades en del om semestrar, och själv har jag skrivit upp min egen i kalendern.

På eftermiddagen blev det  en lite längre åktur med Vippari. Ja ibland skulle jag inte orka lära upp en ny personal direkt när man kommer hem, liksom idag. När jag skulle dricka kaffe, då lade den nya handledaren fram sockret och mjölken på bordet, då blev jag tvungen att säga: ”Jag behöver få lite hjälp.”Vet inte om människan trodde att jag kunde ta själv.

Hann kolla igenom e-posten innan jag skulle börja med min fysioterapi. Läste ett mail från PostNord.fi:s kundservice, svaret var på engelska, när jag skrev på svenska. De berättade att de har ingen svensktalande personal, och de vet ingenting om hur man gör  med leveranserna i Sverige. Nu skulle det vara bäst om jag tog kontakt med avsändaren. Alltså vilket samarbete? Två länder i samma företag, men ingen vet om den andras arbetssätt. Måste säga att jag tycker det är lite märkvärdigt. I alla fall borde det vara något som jag får i morgon. Det blev töjning och avkoppling på dagens terapi, när jag var lite uppe i varv.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.