Kunna sitta ute och äta, en stund hos en vän

Någon timme senare på eftermiddagen såg jag att det hade kommit mail från Bakker,com. Där man medgav till en del att det hade varit en aning vilseledande gällande leveransen. Sen hänvisade att det hade stått i leverans villkoren som skulle godkännas innan man gjorde beställningen. Det som jag hade uppfattat, var allmänt skrivet på vilket sätt växterna blir levererade och till olika länder i Europa. Jag skrev inget svar till dom, just nu vill jag bara att få mitt paket. Och det är det enda som jag har i tankarna.

Vid middagstid kom personalen o. frågade om jag ville komma ut på gården och äta, för att det hade de andra grannarna gjort. Det ville jag , började traska med rullatorn till ytterdörren

och fick hjälp att komma över tröskeln, medan handledaren värmde maten. Ja det var skönt att kunna sitta ute och äta i solen, där vi satt var det lä för vinden.

En vän kom och hämtade mig, sen promenerade vi med elrullstolen hem till henne. Det var roligt att träffas och vara en stund tillsammans och ha en pratstund. Sen när vi gick hem var det ganska kyligt, så jag satte på mig en mössa och det kändes härligt varmt om huvudet.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.