Lite vilseledande

Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Fick svar från Bakker.coms kundservice angående leveransen. Nu kom det fram att de har inga leveranser till Finland. Man visste inte heller hur PostNord hanterar leveransen eller kommer de att leverera alls. Skrev tillbaka att jag tycker det var lite vilseledande, då jag beställde framkom det ingenting om att man inte levererar till Finland. Betalningen gick också fram.

Sen skickade jag mail till PostNords kundservice, där jag förklarade situationen och gav spårningsnumret. Skrev också att det är frågan om en levande växt som jag skulle gärna vilja ha. Frågade om de vänligen kunde hjälpa mig. Efter en stund kom det ett svar från PostNords kundservice att ärendet behandlas. Ja någon lösning på problemet skulle jag önska att få.

Kan inte nöja mig med svaret som Bakker.com gav mig. På nätet stod att växter och blommor levereras från Bakker till många länder i Europa. Konstigt att jag kunde betala, eller så var jag blåögd.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.