Tänkte få något fel

Ja vem hade trott att utetemperaturen skulle sjunka ända till tre värmegrader under natten, åtminstone inte jag. Morgonen var kylig, blåsig och det var mulet, i ett skede trodde jag att jag skulle få något fel, tänk det är i slutet av maj och här fick man leta fram långkalsonger för att inte frysa. Till all lycka hade mina pelargoner klarat sig av den kalla natten.

Vattenterapi gick bra, det var tyst och lugnt i simhallen. Bara att vattnet kändes kallare än vanligt så det blev lite kyligt. Nu fick jag lära upp en ny personal och hjälpa mig i simhallen, som gick bra, har lärt mig att vara lugn och trygg i mig själv.

På eftermiddagen kom solen fram, även om luften kändes fortfarande kall av den kalla vinden. När jag kom hem så hade mor varit hit med lite saker åt mig, nu fick jag mina fuchsia plantor som hade blivit omplanterade och stod på soffbordet. 🙂 Och nu ikväll täckte jag pelargonerna med fiberduk. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.