Regnigt och mulet

På dagen hade vi lite ett regnigt och mulet väder, mot eftermiddagen blev det soligt och växlande molnighet. Temperaturen steg från knappa 7 till 13, 14 värmegrader. När det regnade som mest gick mina tankar till de som hade  dimissions fester, tråkigt när man inte kunde vara ute.

Själv var jag med mor och far på min assistents dimisions kaffe. Trevligt att få se hurudan lägenhet assistenten hade. Det var lite svåra trappor till andra våningen, men upp kom jag med lite hjälp. Där bjöds det på kaffe och något smått att äta. Roligt att kunna och fira min assistents stora dag. 🙂

Sen på kvällen blev det dags att återvända hem till Kivilös, far kom och körde mig. Mor gav en blomkruka åt mig som jag får plantera min planta i, söndrade några små krukor för att kunna sätta kruk botten som dränering. Det har varit skönt att vara ledig och vara med familjen. :)’

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.