Planterade sommarblommor i kyligt väder

Här har det varit kyligt och regnigt väder, bara fem, sex värmegrader. Jag var med mor till stan och handlade en konfirmations present. Sen for vi hem till mig och planterade sommarblommor i lådorna. Blev lite ledsen när den ena blomkrukan med de röda blommorna var alldeles torr och bara hängde. Ja, vi får nog ta och fundera kring vattningen, men som tur är jag hemma ännu ett tag. Det blev lite bråttomt eftersom far skulle ha bilen, vi hann nog få allt gjort hos mig.

På eftermiddagen var vi till Pavis och åt. Maten smakade riktigt gott. Annars har jag bara tagit det lugnt. Blev smått orolig över uppföljningen av pelargon leveransen, när det stod felaktigt postnummer. Kollade sen att man levererar växter och blommor till hela Europa, då kände jag mig lugn. Annars hade man väl meddelat att det går inte pch få levererad till Finland. Ibland har jag lite kort tålamod att kunna vänta, men jag får väl vara snäll och göra det. Sen vill jag kunna gå och hämta ut paketet så fort som möjligt, då det är frågan om en levande växt. Nu hoppas jag att jag inte tråkar ut er med mina funderingar.

Det är väl bäst att gå och lägga mig, först ska jag kika på några bloggar. 🙂

Kram och god nat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.