Bra med en ledig dag

Hade ganska mycket att uträtta idag, när jag var ledig och då känns det bra med en sådan dag. Vi for med mor till Kivikangas. Har bara inte ännu klurat ut hur systemet fungerar. Efter det for vi och köpte sommarblommor till min terrass, först for vi till Sunds men där var Inva-platsen upptagen och for istället till blomförsäljningen Belles. Där gick det ganska fort också, köpte hängväxter och någon färggrann blomma dit i mitten i lådan, jag har två olika sorter att välja på men har inte bestämt mig ännu.

Var sen och fick en tid hos frissan, fick tiden på eftermiddagen. Det blev en passlig stund för mor och mig, att vi for en sväng till min bror som var ute på villan. Där drack vi kaffe och åt kex. Solen sken men det blåste rätt så kyligt, kring 10, 11 grader.

Hemma en sväng, och åt lite innan jag skulle o. klippa mig. Kändes skönt att få håret klippt, var faktiskt rätt så långt där i nacken. Jag blev riktig nöjd med frisyren.

Till min gjädje, när jag kom hem och märkte att nu kunde man föjla upp leveransen av paketet, ännu i morse var det i Malmö men hade börjat röra på sig. Tidigare på dagen hann jag skicka ett mail till Bakker och frågade om beställningen, ja så går det när man inte riktigt har tålamod att vänta. 🙂 Men nu vet jag att paketet är på väg. 🙂

Kram  och god natt, nu är det midnatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.