Redo för en lång helg

Solen sken och här har det varit behaglig värme, kring 15, 16 grader. Nu har träden fått små gröna mössöron, underbart att man får hopp om sommaren.

Mina sockor var torra som jag fick ta från dagverksamheten innan jag for till jobbet. Hann fråga en personal om jag skulle avboka måndagens vattenterapi, när jag hade hört att handledarna hade något tillfälle att vara med på. Personalen menade att jag inte behövde göra det, och någon kunde följa med och hjälpa mig. Jag tycker själv att det är bättre att fråga, då kommer sakerna som en överraskning.

Det var en bra arbetsdag, och jag hann laga bort alla arbetsuppgifter. Glad och nöjd kunde jag gå hem från jobbet, och kände mig redo för en lång helg. Fick mig en åktur med Vippari, nu blev det lite varmt i bilen. Hann  dricka kaffe innan mor kom och hämtade mig. Det känns bra att vara tillsammans igen.

På kvällen satt vi ute på gården med mina föräldrars nya och gamla grannar. Det var riktigt trevligt att kunna sitta ute, och idag var jag barfota för försra gången i år. Annars har jag bara tagit det lugnt.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.