Två dagars vecka

Måndag, det blir en två dagars arbetsvecka för mig nu veckan som går. Det var något på jobbet  i morgon, och då tog jag ledigt o. är på dagverksamheten, på torsdag är det Kristihimmelfärds torsdag och på fredag är jag ledig igen. Jag ska passa på att vara med mina föräldrar då när de är hemma, då är det bra med en längre helg.

Det har varit en solig och lite varmare dag, men det är bara underbart för att värmen har jag verkligen längtat efter. Vattenterapin var skön när terapibassängen var nästan tom och tyst. Terapin gick bra, försökte simma med en tyrox korv och vattenlöpningsbälte så var min fysioterapeut bredvid och höll i mig, på något sätt kändes det otryggt för mig när munnen kom för nära vattenytan. Nja, vill nog ha huvudet ganska mycket ovanför vattnet, men alltid kan man försöka. Med mig till simhallen hade jag en personal som fick den ena ordinarie tjänsten, och det är en människa som jag tycker om och kommer bra överens med.

Här hemma kom en handledare och frågade om det stämde om rampen till Fiika Cafe, hade hört mig prata om saken. Jag berättade att jag hade diskuterat med caféet och att det planeras en ramp. Annars skulle handledaren själv ha skrivit ett meddelande till Fiika Cafe, hade också märkt hur krångligt det var att komma in med rullstol. Jag tycker att det var bra att man ville  kolla upp saken först, innan man börjar göra något. 🙂 Sen satt jag en stund ute på terrassen och njöt av kvällssolen . 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.