Pelargonhungern är mättad

Solen skiner, vinden gör vädret lite kallare än igår. Min terrass har kanske sett en aning tråkig ut med en kruka med röda blommor. Å andra sidan har våren varit kall, inspirationen har inte funnits. Assistenten kom till mig på eftermiddagen, gjorde en promenad till K-Supermarket när jag ville ha något gott att dricka. Skönt väder var det också. I butiken hittade jag tre fina pelargoner under 10 euro, köpte självbevattningskrukor också.

Kom sen hem och planterade blommorna. Det gick ganska mycket vatten i krukornas behållare och det underlättar att man inte behöver vattna så  ofta. Terrassen började genast se trevligare ut när det kom lite mera blommor. Nu är pelargonhungern mättad och jag orkar vänta tills min pelargonplanta kommer. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.