Intressanta intervjuer

Varmare och halvmulet, det var stunder med full solsken och då var temperaturen uppe i + 15 grader. Tycker att nu har mängden av pollen har ökat i luften, som har fått mig att hosta ibland. Ja lite retfullt när man börjar och hostar då en intervju är på gång.

Innan intervjuerna kom vi med överens  med föreståndaren, att jag skulle sitta med på tre av fem. Det var tre från huset som sökte tjänsterna, men  jag var med på två som redan var bekanta för mig, fick ha en paus mellan intervjuerna. Själv ansåg jag att det kanske var bäst och inte var med på en, för att inte blanda med mina upplevelser och känslor som arbetsökanden har gett mig.

Intervjuerna var intressanta, och det pratades bland annat om hur man skulle utveckla verksamheten både på dagliga- och verksamheten. En av frågorna var: ”Hur gör man ett bra liv för en person med funktionsnedsättning.?” Jag ställde ibland små frågor som berörde ämnet som diskuterades just då. Den tredje personen som jag satt och intervjuade, ja jag visste inte vad man kunde säga om, och (det höll de andra människor som satt med mig) med om. Själv kunde jag inte sätta fingret på, men det var något som inte passade ihop. Innan jag gick ut från rummet, sade jag min åsikt om människorna så vi får väl se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.